Koskimelonta.com sivut päivitetty

Koskimelonta.com täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi sivusto on nyt päivitetty uudelle alustalle. Suurin osa sisällöstä on jo siirretty, tosin ulkoasua ja sisältöä tullaan jatkossa vielä kehittämään.
Jos olet kiinnostunut liittymään sivuston ylläpitäjien joukkoon sekä ehkö jopa silloin tällöin kirjoittelemaan juttujakin tänne, niin ole yhteyksissä antti(ät)koskimelonta.com
Myös vanhat sivut ovat vielä toistaiseksi käytössä osoitteessa http://www.kohinaa.com/koskimelontacom_old/

2 thoughts on “Koskimelonta.com sivut päivitetty”

  1. Sivustolle kirjautumisessa on ongelmia. Rekisteröityneet henkilöt eivät pysty kirjautumaan sivuille sisään, ongelma on ilmaantunut noin viikko sitten tehdyn ohjelmistopäivityksen yhteydessä. Ongelman korjaus on käynnissä, asiasta infotaan kun vika löytyy ja saadaan korjattua.
    Vika ei rajoita sivuston lukemista / selaamista.

    1. Vika saatu korjattua! Sivuille rekisteröityminen sekä kirjautuminen toimivat, tämän myötä voitte jättää sivustolle kommentteja. Kiinnostuneet voivat pyytää oikeuksia mm. artikkeleiden kirjoittamista varten jne.

Vastaa