Paddle Expo 2013 kuulumisia

Toimitus onnistui saamaan kommentit tulevan vuoden uutuuksista messuilla vierailleelta Welhonpesän Arilta.
Sweetin Rocker kypärää on ensi vuonna tulossa valkoisena, sinisenä, oranssina ja mustana. Erityisesti oranssi kuulostaa mielenkiintoiselta.
Pyranhan puolelta ei ole tulossa uutta freestyle peliä Jedin tilalle. Pieniä muutosta tulee istuimeen, kuppi tulee olemaan hieman pidempi, penkin kaltevuutta voi säätää ja pieni korkeussäätökin onnistuu, myös istuimen etäisyys on säädettävissä niin ettei kajakin ulkopuolisia ruuveja tarvitse ruveta availemaan. Tämä vaikuttaa tervetulleelta uudistukselta. Penkin etäisyyssäätö on jokseenkin hankala nykyisessä mallissa.
Jed:stä on myös tulossa hieman edullisempi malli karsitummilla osilla. Muutokset lienevät juurikin tuolla paatin sisäpuolella. Koitetaan saada tästä lisätietoja. Pyranhan sivuilla ei vielä ole tästä lisäinfoa.
Burn III sen sijaan on jo esillä firman kotisivuilla. Arin mukaan uusi Burn on leikkisämpi ja anteeksi antavaisempi, noin 10 cm pidempi kuin aiemmin malli -> nopeampi, rockeria on lisätty, joten booffit lävähtää paremmin ja akanvirrat saadaan paremmalla kääntyvyydellä helpommin kiinni. Uudessa Burnissa on oletettavasti tuo sama 2014 connect istuin, mikä Jed:ssäkin.
Laskupaattien osalta on tulossa myös B-Two, joka on pohjautuu Burniin, mutta on hieman pyöreämpi muodoiltaan. B-Twon odotetaan olevan myös hieman edullisempi, joten oletettavaa on, ettei ihan kaikkia uutuusominaisuuksi tässä paatissa nähdä.
Peak UK:lta on tulossa uusi liivejä koskikäyttöön ja paremmin kustomoitava Whitewater One piece suit kuivapuku. Uuteen WW One piecen pystyy tilaamaan eri kokoisen ala- ja yläosan, esim. ML koko, jossa on M koon housut ja L koon takki. Lisäinfot suoraan Peak UK:n sivuilta.
Sweetin iso uutuus on uusi Goretex kuivapuku, joka on ilmeisesti ensi kaudeksi tulossa myyntiin. Tästä on näkynyt netissä jo epävirallisia maistiaisia pitkin kautta, mutta nyt se on ainakin varmemmin tulossa myyntiin. Mielenkiinnolla odotamme hintaluokkaa, mihin se tulee asettumaan.
Arin kommenttien perusteella Paddle Expo vaikutaa sellaisilta messuilta, joihin pitää tulevaisuudessa ehdottomasti päästä mukaan.

Vastaa