Liquid Logic Speedloader heittoköysi

Liquid Logic esitteli uuden heittoköyden ja jenkkisivusto westroke oli saanut köyden käsiinä ja arvioitavaksi.
Minua on jo pidempään harmittanut perinteisen heittoköyden hankala pakkaaminen. Köyttä on myös alunperin hieman liikaa, tai pussi on hieman turhan pieni köysimäärälle. Tähän on tietysti helppo apu olemassa, onhan köysi helposti lyhennettävissä.
Liquid Logicin Speedloader esittelee kuitenkin hieman uudistetun ajattelun heittoköyden. Pussi avautuu huomattavasti perinteistä pussia enemmän ja muodostaa korin muotoisen astian, mihin köysi on helppo pakata. Pakattaessa köysi pakkautuu suurin piirtein saman kokoiseksi, kuin perinteisen muotoiset heittoköydet.
Kauppiaat huhuu, laitelkaa viestiä, jos ja kun tälläinen tulee Suomeen asti. Tulen hakemaan yhden omaan kalustoon. mikko (a) koskimelonta.com
Jenkkisivuston tarkempi testirapsa videon kera:
http://www.westroke.com/blog/2014/4/2/liquid-logic-speedloader-75-review/

Vastaa