Tule piirtämään Suomen koskimelontapaikat samalle kartalle

Koskimelonta.comin perimmäisiä tehtäviä oli koostaa melontapaikoista tietoa samaan paikkaan. Useiden jokien tiedot saatiin aikanaan kerättyä, mutta ovat nyt vähintään pienen kiillotuksen tarpeessa.
Sivuston koskiesittelymallia on nyt uudistettu ja parin kosken esittelyt ovatkin jo mallillaan. Nyt samalla kun vanhoja uudistetaan, on otettu haasteeksi kerätä sivuille tiedot kaikista Suomen kiinnostavista melontapaikoista.
Jokaisesta koskesta ei välttämättä tule olemaan kattavia video- tai kuvaesittelyitä, mutta vähintään tieto missä sijaitsee ja millaisesta paikasta on kyse.

Kattilakosken ala-aalto on hauska paikka
Kattilakosken ala-aalto on hauska paikka, mistä melontapaikasta sinä haluaisit muiden tietävän?

Anna tietosi tuntemastasi koskesta ja tule mukaan projektiin, jossa riittää työtä syksyyn asti. Lisäohjeita projektiin osallistumisesta löydät koskiesittelyiden pääsivulta.
Koskimelonta.comin melontakartassa on jo varsin paljon kiinnostavia paikkoja merkattuna, mutta läheskään kaikista ei ole vielä varsinaisia esityksiä tehty.
Mutta eiköhän homma lähde tästä käyntiin. Muunmuassa Olli Nyrhilä, Jari Mäkinen ja Jarkko Mikkola ovat heittäneet lusikkaa ansiokkaasti soppaan ja hämmentäjiä tähän kattilaan tullee vielä useita 🙂

Loading map...

Loading