Ajankohtaisia uutisia

Koskimelontakausi alkaa olla kuumimmillaan ja porukkaa on melomassa lähiaikoina monella suunnalla. Viikonloppuna SM-kilpailut Taivalkoskella, Kohinan porukka lähdössä Norjaan jne.
Niin ja johan tuolla Norjassa ovat mm. Hanska Halonen sekä Juuso Karttunen, jotka ottavat tällä viikolla osaa Vossin legendaariselle Extremsports vekolle (http://ekstremsportveko.com), kuulumisia yritetään saada viikonlopun aikana poikain fiiliksistä sekä menestyksestä Brandsethin laskukisassa.
SM-kisat Taivalkoskella 28.-29.6.2014
Lauantaina Taivalkosken hontossa taistellaan freestylen SM-kisoissa ja sunnuntaina jatketaan boatercrossin SM-karkeloilla. Koskimelonta.comin uiva reportteri, Mikko Aho, on paikalla ja raportoi kisakuulumisia samalla kun on ainakin sunnuntaina kisaamassa myös itse. Tsemppiä Mikolle sekä kaikille muillekin kisoihin osallistuville!
Kisasivut http://www.melomaan.fi
Kohina lähtee Norjaan, luvassa reissuraportteja
Kohina lähtee perinteikkäästi isolla joukolla Norjaan huomenna perjantaina 27.6.2014. Turun satamasta laivaan lastataan 19 melojaa laskukajakkeineen ja porukkaan on liittymässä myöhemmin muutamia lisääkin, joten hyvän kokoinen karavaani on liikenteessä.

20140626-225950-82790094.jpg
Varusteita on jo pakattu reissua varten. Pystytukien avulla katolle on helppo laittaa 3-4 koskaria
Reissuraportteja on luvassa, ei välttämättä päivittäin, mutta jos vain yhteydet pelaa, niin netin välityksellä pystyy seuraamaan Kohinan porukan edesottamuksia. Ensimmäinen reissuraportti onkin luvassa perjantaina Turun satamasta.
-AnttiP