Aurinkoinen päivä Pernoolla

Loma alkaa olla ohitse ja edellisestä melonnasta olikin jo vierähtänyt muutama viikko. Aamulla startattiin Vantaan Ikean pihasta Aarnen ja Eijan kanssa kohti Pernoonkoskia. Parkkipaikalle tultaessa arvasi, että muutama muukin meloja on tänään vesillä. Kohinan alkeiskurssin lisäksi Espoon Eskimoiden sekä Natura Vivan kurssit olivat käynnissä.
Suuntasin Tormille ja siellä tuli surffailtua. Ykkösaalto oli hieman matala ja sain pari kertaa kärryt jysähtämään pohjaan, niin keskityin sitten enempi etusurffiin. Kärryt olisi kyllä mahtuneet pyörimään, jos olisi saanut pidettyä paatin paremmassa kohdassa, jotenkin peräupotuksessa olinkin sitten jo siinä matalimmassa kohdassa.
Aurinko paistoi ja ilman paitaa tarkeni hyvin melomaan, tosin auringon suojaksi piti jossain vaiheessa heittää t-paita. Veden lämpötila oli jossain 25 asteen tienoilla.

20140803-154104-56464936.jpg
Espoon Eskimoiden treenit väliportaalla
Torminvirralla oli hieman ruuhkaa, niin rannalla kuin koskessakin. Yli 30 melojaa mahtuu kuitenkin melomaan koskea alas hyvin, surffaamiseen keskittyneitä ei ollut kuitenkaan tällä kertaa kuin muutamia.
Pieni tilannekin nähtiin, kun Natura Vivan kurssilla ollut Iida laski koskea alas, Eskimoiden Jari Mäkisen surffatessa kakkosaallussa. Alhaalta tilanne näytti samalta kun kaksi ihmistä kävelee vastakkain jalkakäytävällä ja molemmat väistävät samaan suuntaan, väistävät uudelleen ja uudelleen… Jarille täydet pisteet Iidan uittamisesta, ilmeisesti Jari ottikin tossubisset tästä hyvästä melontojen jälkeen.

20140803-154718-56838860.jpg
Melojia Torminvirralla
Yksi setti melontaa, aurinki lämmitti (poltti) mukavasti ja huomenna sitten arki koittaa.. Se tarkoittaa myös sitä, että Norjan reissun kuvat (ja muitakin) saatetaan saada viikon-parin sisällä nettiin näkyviin.
-AnttiP