Laskutreenit Pernoolla

Olin lupautunut pitämään Kohinan tiistaimelonnoissa koskenlaskuharjoitukset tänään. Koulutus oli suunnattu aloittelijoista aina III-IV -luokan koskiin hamuaville..
Osanotto oli mukavan runsasta ja suuntasimmekin heti alkuun yhdeksän melojan voimin Tormille, jossa luvassa oli hieman erilaisten laskulinjojen hakemista. Lopussa treenattiin jo sen verran haastavaa reittiä, että melomisessa oli jo oikeasti tekemisen meininkiä.
VIrtaaman ollessa vain 80 kuutiota, jouduttiin jättämään vinoaaltojen treenaamiset seuraavaan kertaan, mutta haastavia akanvirtoja löytyi vastapainoksi.
Kiitoksia kaikille mukana olleille, lisää laskuharjoituksia on luvassa tänä syksynä, seuraavalla kerralla kohderyhmänä on jo IV-koskia laskeneet, mutta katsotaan sitä sitten lähempänä kunhan pk-seudun creekit taas kohisee kunnolla 🙂
Pari kuvatusta

IMG_0129.JPG

IMG_0128.JPG