Vauhdilla virtaa Vantaa

Helsingin Vanhankaupunginkoskella olisi hulinaa tarjolla, virtaama on 75 mottia / s ja jatkaa varmasti vielä nousua. Kuvat otettu klo 17:30 aikoihin, gaugen lukema peräisin klo 15:40. Virtaama on yli kaksinkertaistunut alle 24 tunnissa, tällainen joki on Vantaa 🙂
Reilun viikon päästä Myllykoski Bigwater Festival sekä iceBREAK. Tulevan viikon sääennusteet taitaa pistää melojien vatsoja kuralle jo ennen kisoja..

Vanhankaupunginkosken itähaara

Itähaaran yläosa

Länsihaaran pahamaineinen putous

Vanhankaupunginkosken pato – joen länsihaara

 
Dreija toimii!! Hontto oli hyvin stabiili, jos paikka kiinnostaa niin äkkiä kamojen kanssa Vanhikselle! Kuva ei tee oikeuksia paikalle, kun kuvattu ylhäältä päin. Hontto on vauhdikas, antaa välillä huutia kokeneemmillekin 🙂

One thought on “Vauhdilla virtaa Vantaa”

  1. Kevään toinen tulvahuippu on taitettu ja virtaama kääntynyt nyt hieman laskuun. ”Kevään” ensimmäinen tulvahuippu oli maaliskuun alkupuolella.
    Ehkäpä Vanhikselle uskaltautuu tässä pääsiäisenä melomaankin 🙂 Ainakin huomisesta perjantaista on porukka puhunut.
    Myllykoskelle ja iceBREAKiin on odotettavissa ihan mukavat vesitilanteet, Vanhikselle sammakkomies sanoo virtaamaksi 25-40 kuutiota, riippuen hieman pääsiäisen sademäärästä ja loppuviikon lämmöistä.
    t. Sammakkomies

Vastaa