Häjyrodeo 2013 – kilpailukutsuPerinteinen Häjyrodeo järjestetään tänä keväänä 27.-28.4. 11.-12.5.2o13 (tapahtuman siirrosta päätetty 11.4.2013). Lauantaina kilpaillaan Seinäjoen Malkakoskella freestylessä ja sunnuntaina on vuorossa laskukilpailu Kauhavan Jylhänkoskella (Sahakoski).

Lauantain freestylekilpailu melotaan JAM-kilpailuna. Kilpailuformaatti on erittäin rento, suorituskertoja useita ja kilpailijat asettavat toisensa paremmuusjärjestykseen suljetulla äänestyksellä. Tällä kilpailutyylillä saamme yleisölle enemmän nähtävää ja toivottavasti myös enemmän kilpailijoita paikalle. Päätarkoituksenamme on pitää porukalla hauskaa koskessa ja näyttää se myös yleisölle, kilpailuhenkeä unohtamatta.
Suorituspaikkana on vesitilanteen mukaan joko PatoHole, ProHole tai Plattling.
Kilpailun jälkeen kaikki halukkaat saavat näyttää taitojaan Jackson Supercharger Stand Up Boardilla. Viihdyttävin suoritus palkitaan!
Lauantaina Malkakoskella on Welhonpesä esittelemässä melontavälineitään.
Paikalla on myös Eräketulta Jackson Kayaksin uutuuksia näytillä ja testattavana: Star2013, Allstar2013, Karma, Zen, Fun Runner ja Supercharger.
Sunnuntain laskukilpailussa lasketaan kelloa vastaan Jylhänkoskessa, jonka vaativuus riippuu paljon vesitilanteesta. Kyseessä on hurjannäköinen lyhyt koskipätkä, joka putoaa lähes 10 metriä reilun sadan metrin matkalla! Koski on todella hauska laskea, eikä ole niin pelottava kuin miltä se näyttää.

Video viimevuoden kisoista

Ilmoittautuminen kilpailuihin suoritettava maanantaihin 22.4. mennessä osoitteeseen tuomaskaukola (a) gmail.com.
ilmoittautumisessa on käytävä ilmi:
-Nimi, seura
-Sarja (K1M, K1N tai K1JRM). Sarja järjestetään mikäli siinä on vähintään kaksi kilpailijaa
-Osallistuuko kumpaankin, vai vaan toiseen kilpailuun
-Tarvitseeko majoitusta allekirjoittaneen kotoa, pääasiassa lattiapaikkoja, noin kymmenelle ensimäiselle tilaa. Kilpailijat etusijalla!
Kaikilla kilpailijoilla oltava kilpailulisenssi maksettuna ja jokainen kilpailee omalla vastuulla!
Huom! Kilpailuihin EI ole osallistumismaksua!
Tulkaahan porukalla kisaamaan ja seuraamaan tapahtumaa!
Kisasivut: hajyrodeo.blogspot.com
Kyselyt sähköpostilla tai puh. 0405598514 tai Kohinan keskustelupalstalle
Tuomas Kaukola, Kyrönjoen KoskiHäjyt

Vastaa