Tiistaimelonnat Pernoolla

Lähdettiin Heikin, J-P:n ja Jyrin kanssa tiistai-illan setille Pernoolle. Facebookin ja Kohinan foorumin perusteella oli tiedossa että seuraa on myös tarjolla.. Vesillä olikin kauden ennätysosanotto, yhteensä 15 melojaa, niin kokeneempia kuin vasta pari päivää sitten alkeiskurssilla olleita. Pernoon vedenkorkeus oli 17,76 m (160m3/s), mikä on oikein hyvä lukema, varsinkin kuivan kevään jäljiltä.
Torminvirralla 5. aalto toimi juuri ja juuri, tarjoten lähinnä etusurffia, ohesessa Jyrin tyylinäyte
20140610-215355-78835805.jpg
Tormin ykkösessä pystyi kärryttämään, päivän kohokohtana pari linkitettyä kärryä.. Tormilla melottiin pitkään, alas mentiin Vääränkoskea ja samalla tuli kurkattua ”Tuoksujen puutarhaan”. Vielä ei tuoksuja haistanut eikä kukkia kukkinut, kannattaa käydä kesän mittaan seuraamassa tilannetta.
20140610-215431-78871259.jpg
”Tuoksujen puutarha”
Kinkkubingoon ei riittänyt enää voimia, sinänsä harmi kun on tällä vedellä ehkä parhaimmillaan eikä haittaa vaikka vesi hieman tästä laskeekin. Vesillä oltiin 3 tuntia, nopeat suihkut ja Kontin vieraskirjaan kuittaamisten jälkeen kotimatkalle. Ensi tiistaina uudestaan!