Koskimelojat Kolilla

Koskimelojien kerma kokoontui Kolille perinteikkäästi tänä viikonloppuna. Huippukuntoisia rinteitä on kelvannut laskea niin alppi- ja tellusuksilla kuin lumilaudoilla, ja onpa yksi snowscoottikin ollut uria kaivamassa.
Koskimelojien Shalom-mestaruus 2016 ratkottiin Suomi-slalomin yhteydessä ja kierto-sorsa palasi vuoden tauon jälkeen Kouvolaan, kun Irma Heltola oli jälleen ylivoimainen. Edellisen vuoden mestari Aapo Hanska Halonen luovutti tittelinsä lauantaina puhelimen välityksellä uudelle valtikan haltijalle
Vanhan koulun majatalo toimi jälleen loistavana tukikohtana yli 20 hengelle, lisäksi muutama päiväreissun tekijä nähtiin rinteissä.
Huomiselle luvassa 50 cm pyydaa, joten sitä sitten pöllytellään ja iltapäivästä kotimatkoille.
image
Irma Heltolan nimi kaiverretaan toista kertaa sorsan kylkeen