Sweet protection Intergalactic dry suit

Sweet julkaisi tulevan kesän uutuustuotteita. Suurimpana uutuutena on ehkäpä uusi kuivapuku koskimelojille. Koskimelonta.com kävi tutustumassa uutuuteen Welhonpesässä jo viime marraskuussa Paddle-expon jälkimainingeissa. Tutustuminen tosin hoidettiin vain mainosmateriaalin ja kuvien myötä. Pukua ei vielä tuolloin ollut hipelöitäväksi asti.
Puku tulee myyntiin Sweetin sivuston tietojen mukaan huhtikuun alussa. Welhonpesä lupaili sitä Klaukkalaan kevään kuluessa.
Puvun ominaisuuksiin kuuluu tietysti vahvin saatavilla oleva Gore-tex matsku ja vahvistukset kriittisissä kohdissa. Kuivaketju kulkee vasemman olkapään etupuolelta oikeaan kainaloon. Saapi nähdä miten tuo käytännössä toimii, ainakin se on helposti itse käytettävissä. Puku on varmasti käynyt melko laajan testirupeaman Sweetin tiimimelojien käytössä, joten eiköhän se toimi kunnolla.
Värivalikoimaa tulee olemaan kahden värin verran: Catchup Red ja Gunmetal Blue.
Koskimelonta.com suuntaan Klaukkalaan tutustumiskäynnille heti kun puvut sinne asti ehtivät.
Oheiskuvana huono tallenne syksyiseltä Welhonpesän käynniltä.
Sweetin sivuilta löytyy tarkemmat speksit puvusta.

Vastaa