Norja 2014

Tästä se alkaa, Kohinan reissu Norjaan! Mukaan lähteneet ovat: Jukka Kortesoja, Timo Rokka, Christian Coleasa, Timo Vänskä, Mikko Olkkonen, Juuso Järventie, Sami Mutanen, Ilkka Nissinen, Ville Arkonkoski, Ilkka Tenhunen, Timo Pesonen, Alina Mäkimartti, Jukka Ollikainen, Jukka Huitila, Aki Liuski, Kai Heltola, Irma Niemi ja Antti Paavilainen.
Myös muutamia muita on liittymässä myöhemmin retkueeseen, mutta kerrotaan näistä siinä vaiheessa kun sitten joella tavataan. Ensikertalaisia Norjan kävijöitä on matkassa reilut puolen kymmentä ja ilmassa on jo tässä vaiheessa hieman perinteistä melontaa edeltävän illan pohdintoja joelle lähdöistä.
20140627-203155-73915966.jpg
Autoletka jonottamassa Viking Graceen Turun satamassa
Lauantaina aamulla edessä aikainen herätys ja edessä noin 600 km ajo. Morassa pysähdytään ruokaostoksilla ja sitten suunnataan katsomaan Rotälvenin (Ruotsin puolella) vesitilannetta jonka näkee matkan varrelta koskipätkästä 30 km alempana. Jos vettä näyttää olevan riittävästi, niin ainakin osa porukasta lähtee etsimään lähtöpaikkaa (itse kolme-neljä kertaa käynyt, mutta joka kerta joen löytäminen on ollut tuskien takana, nyt on koordinaatit ainakin otettu etukäteen talteen). Vaihtoehtona on Trysilin tuttu lämmittelypätkä, jonka läheisyydessä majoitutaan ensimmäinen yö.
Iltapalat on nyt syöty, kohta sitten laivalla nukkumaan, palataan linjoille lauantaina melontojen jälkeen jos yhteydet pelaa Trysililtä (ei ole itsestään selvää).