Terveisiä Kontilta sinne Norjaan ja kuulumisia muillekin.

Kontin avaaminen näytti sen, että Norjassa on tosiaan porukkaa laskemassa. Laskupaatit olivat olleet aika kysyttyä tavaraa ja näky oli tiistaimelonnassa tällainen… Laskupaattiosastolla oli hiljaisempaa.

10469321_10152486268058936_5661961639420309226_n

Sehän ei meidän menoa haitannut. Tiistaimelonta keräsi taas hyvän määrän porukkaa, joka jakautui keskiportaalle ja Tormille. Tormin porukka olikin aika sitkeää ja Kontilla olivat takaisin kymmenen korvilla. Jyri tunnelmoi Tormin laskufiiliksiä ” Ykkönen ei ollut pitävässä kunnossa, mutta ykkönen ja kakkonen olivat ihan ok, mitään ei lävähtänyt paitsi eskimoja.” Vika ei ollut koskessa, vaan paatissa…

DCIM100GOPRO

Tiistain kokoonpano väliportaalla, kameran takana Marko ja edessä Heidi ja Salla.

Saimme myös seuraksemme vierailevat tähdet Heidin ja Sallan, jotka olivat ensimmäistä kertaa koskella ja melkein ekaa kertaa melontahommissa ylipäänsä. Molemmat selviytyivät kunnialla ja Salla tuli Sittarännin alas kaksi kerta alas melonnan päätteksi ja vikalla kerralla mimmi pysyi pystyssä maaliin saakka. Huikea suoritus, alkeiskurssin kesto 2 tuntia!!! Repikää siitä!!!

Meno on ollut taattua laatua hyvässä seurassa, fiilis on hyvä, mutta voisi se kesä sieltä hiljalleen tulla ja lämpö.