GoExpo-messut 4.-6.3.2016

GoExpo_logo
Koskimelonta.comin tiimi sai mukavan viestin Messukeskuksen Goexpo-messujen tiedottajalta Riikka Luomanpäältä.
Haimme jokunen viikko sitten blogaajahaussa blogaajapassia Vene- ja Goexpo-messuille. Venemessujen haussa oltiin reilu viikko myöhässä deadlinestä, eikä passia näin ollen tietenkään saatu. Goexpo-messujen kanssa oltiin kuitenkin riittävän ajoissa liikkeellä ja sen myötä passi myönnettiin. Goexposta voidaan näin ollen myöskin odotella katsausta messujen avauspäivän iltana.
Ennakkotietojen valossa mukana on melontaliikkeistä ainakin Welhonpesä. Muiden osalta ei ole tietoa osallistumisesta. Eräkettu ilmoitti, ettei ole tulossa.
Messujen näytteilleasettajalistaa selatessa ei melonta-alaotsikkoa löytynyt, mutta aakkosellisessa listasta löytyy Bear & Water ja Welhonpesä. Katsotaan, josko näiltä liikkeiltä löytyisi jotain mukavaa myös koskimelojille esiteltäväksi.
Melontaliikkeiden ulkopuolelta mukana on ainakin Kohinalainen Reetta Koski, joka on esittelemässä oman yrityksensä, Alma Arktikan toimintaa