SUP-melontakisat virtaavassa vedessä?

jaakko_halli_SM_edit
Venemessuilla tuli seurattua SUP-melonnan halli SM-kisoja viikonloppuna.
Kallion Jaakko heitti idean, olisiko mitään ideaa järkätä Pernoonkoskille SUP-melontakisa. Jacksonin sup-lautoja löytyy muutama ja ilmeisesti nuo enempi tasaisen veden kilpailuun käytettävät laudat sopivat myös kevyemmin virtaavaan veteen.
Väliporras tuli ensimmäisen mieleen kisapaikkana. Sinne saisi todennäköisesti tehtyä radan, joka ei olisi liian hankala tai sitten kyvykkäämmille melojille ehkä riittävän haastava. Vesitilanne sais olla kohtuullisen reilu, jottei kivet olisi kovin pinnassa. Laudalta pudotessa olisi mukavaa, että ei kolistelisi kovin pahasti kiville.
Youtube linkki Payette River games tapahtumasta. Hieman osviittaa, mitä kisat voisivat olla.